Wednesday, October 14, 2009

habis sudah projek ko-kurikulumku...

hari ni aku nak tayang semua or tidak cuma beberapa keping gambar aktiviti ko-k yang telah aku & the geng laksanakan selama 1 sem....layan je la gambar posing2 yang over ke ter'over ke huhu2...



ni gambar aku & the geng ahli persatuan Kemahiran Hidup yang kami tubuhkan....pink ladies ni untuk second aktiviti ko-k kami iaitu projek P&P...ia tak berapa nak jadi sebab P&P bukan di dalam kelas...

ni pula, third/last projek ko-k kami iaitu program bengkel pengurusan stress..kami jadi green ladies pula..huhu2...kali ni aku diberi kepercayaan jadi pengarah projek..nasib baik program berjalan lancar..

yang ni bukan gambar untuk projek ko-k tambahan tetapi gambar semasa majlis jamuan raya..ia juga kiranya cam majlis perpisahan kami untuk sem ini...lepas ni diantara kami mungkin akan jumpa atau takkan jumpa sebab kami ada berlainan course...tak berapa best sebab aku sorang yang berpakaian luar dari norma mereka..huhu2..orang lain semua ayu & segak berpakaian raya...aku berseluar jeans dan berbaju t-shirt je, tu pasal aku duk kat belakang, kalu tak dah terpacak aku kat depan..xpatut (ni gara2 baru sampai dari klang terus ke kelas hihi2..)


1)semasa projek bengkel pengurusan stress berlangsung



sedang bersiap-sedia untuk memulakan bengkel..yang berbaju kot tu kak Na, dialah penceramah jemputan kami. Sebenarnya, kak Na tu geng2 kami juga hihi2..nasib baik berjaya kami punya program

2)selesai bengkel pengurusan stress, jamuan la pula...


best...nyum2..


3)layanlah gambar2 kami yang suka bergambar ni...













4 comments:

||♥Shahida♥|| said...

uikk bila start cuti sem

Bonda said...

baju pink putri umuno,baju hijau putri pas ke?hihi...mu hok mano...

Muhammad-al-Fateh said...

Muhammad al-fateh is inviting you to become his followers since he is new to the blogger site. His site at this url.
http://muhammad-el-fateh.blogspot.com

thank you for your cooperation.

ctlinda said...

utk ida:sori bru bkesempatan nk bls..cuti sem start 24 oct - 1 nov aritu..ni baru blk cuti

utk bonda:lebih kureng la tu nak bagi fair pilih kedua2 warna..mu raso aku wat mana

utk muhammad:tq,sudi lawat blog kita..insyaAllah nanti kita gi mlawat juga blog demo