Wednesday, March 25, 2009

Irfan jangan nangis jupa mici k...

Irfan berposing sebelum ke klinik

Irfan setia menunggu giliran untuk dipanggil



ari ni aku ngan my hubby bawa Irfan gi klinik..bukan sakit pun cuma wat "medical check up"sebab Irfan dah cukup 8 bulan...sepatutnya temujanjinya esok tapi kami awalkan sehari sebab esok kami akan balik kampung bercuti selama 6 ari...yahoo! lama dah tak balik kampung mesti nenek-nenek dan atuknya tak sabar nak lihat Irfan yang comel opps... bukan comel tapi hensem huhu3

selepas 2 bulan berat badan Irfan hanya bertambah 0.1kg je...sebelum ni timbangannya 8.4kg, ari ni pula 8.5kg je...tapi bila aku dukung dia bagai nak patah pinggang aku huhu3...berat Irfan bertambah gak, aku juga la bertambah kurang berat badannya...kalu wat BMI,leh dikategorikan orang yang ada masalah berat badan...aku dah makan banyak tapi tak gemuk-gemuk gak...sesapa ada petua,habaq la kat aku k :)

4 comments:

Bonda said...

irfan nok balik kg,bestnya.....bilo pulok irfan mari uk.x aci la bonda x leh balik kg lagi,irfan mari la cni kito bertemu mato.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

berat sket dari nuha..nuha rasanya 8KG lagik..8 bulan kena pi checkup tapi tak cucuk kan?

ctlinda said...

ko che ni: nak suport ko Irfan nk gi sana...klu gitu gak anytime je Irfan sentiasa ready..bukan sje btemu mato,btemu idung mulut pipi tembam sume la leh c.ni..
ko eliss: ya Allah kena cucuk..besar jarumnye gerun tengok huhu2 acah je,xkena la check up biasa je..pasni mai blk umur 1tahun & 1thn stengah rsanya la

MAAZ said...

i found the crystal package most interesting one at www.auracamera.com